Holstebrovej 81, Viborg Storcenter - 8800 Viborg | 91565453 kontakt@laursensenge.dk
Henrik Laursen

Henrik Laursen

Indehaver

Henrik Laursen er opvokset med butiksdrift, da hans familie i generationer drev Laursen Møbler i Århus C.

Hos Laursen Senge finder du et stort udvalg indenfor senge. Vi har mange års erfaring i rådgivning af det rigtige sengevalg, både når det drejer sig om boxmadrasser, springmadrasser, topmadrasser eller elevationssenge.

 

Vi har alle forskellige behov, når det kommer til valg af seng, og vi har derfor et stort udvalg af alle typer af madrasser og hårdheder, så vi er sikre på at finde den helt rigtige madras.

 

Alle vores madrasser og elevationsbunde, kan speciallaves efter mål uden merpris !! Endvidere leveres alle vores madrasser og elevationsbunde i mange forskellige farver og stoffer. Vi kan på den måde skræddersy sengen efter kundens ønske.

 

Vi forhandler endvidere et stort udvalg af sengetilbehør som gavle, lagner, dyner, puder m.m.

Det er vigtigt at man vælger den rigtige hårdhed. Sengen må hverken være for hård eller for blød. Det er vigtigt, at kroppen ligger vandret.

Husk man kan vælge individuel hårdhed. Dvs. Man ikke behøver at vælge samme hårdhed i begge sider, men at man kan vælge forskellig hårdhed.

Sørg for at vælge en seng med høj åndbarhed. Dette er både godt for hygiejnen og holdbarheden. Endvidere er det en god ide, at vælge med vaskbart betræk.

Mange tror fejlagtigt at elevation kun er en luksus. Elevation er fantastisk hvis man eks. døjer med uro i kroppen, eller ens partner snorker og mange flere fordele ved at vælge elevationsseng.

Mange mennesker døjer med varme når de kommer i seng. Fejlagtigt tror mange at det er Deres seng, som er for varm at ligge i. Men i langt de fleste tilfælde er det dynen der er for varm.

Ca .80 % af den varme vi afgive, stiger opad, og er dynen for tæt, kan denne varme ikke komme væk. Der er derfor vigtig at vælge den rigtige dyne, da dette også har stor betydning for nattesøvnen.

Her får du grundig og seriøs vejledning af faguddannet personale med mange års erfaring med sengesalg. Her er ingen skjulte udgifter, og ben medfølger altid uden beregning.

Vi leverer også gratis din nye seng.